Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ppm'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mod Section
  • The Basics
    • Introduce Yourself
    • Know how for starters
    • This Website
    • Test
  • Green Stuff
    • General Talk
    • Bugs, Pests & Diseases
    • Budshots
    • Growguide Talk
    • Growguide
    • Organic growing
  • Genetics
    • Genetics
  • Tests, Experiments and Science
    • OpenGrow tests, reviews and interviews
    • OpenGrow Test Lab
  • Indoor Growing
    • Indoor Talk
    • Grow Reports
    • Micro-Fluo
    • Grow room design
    • Hydro
  • Outdoor Growing
    • Outdoor Talk
    • Grow reports
    • Guerrilla
  • Breeders Forums
    • Sannie's Corner
    • Dynasty Seeds
    • Eskobar Seeds
    • Underground Seed Collective
    • NAW seeds
    • Upcoming breeders
  • The use
    • The Kitchen
    • Medicinal Cannabis
    • Smoke reports
    • The Hash maker
  • The Lounge
    • Current affairs
    • The Grapevine

Calendars

  • OpenGrow Calendar

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Categories

  • New Features
  • Other

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello! My name is Matt Johnson (@mattwithhanna on Instagram). I've been working for Hanna Instruments for 3 years and consult with growers every day. I'm here to learn and to answer any questions growers have about pH/EC testing/monitoring as well as fertigation and automated irrigation. Ask me anything!
  2. 27 February Update: One month since Germination Temp: 75.4F RH: 55% PH: 6.17 PPM: 509 Lamp: 1000w IPower digital at 75% power and HPS lamp. Medium: Coco/Perlite Gave them all their GH Flora Series feeding today at 1 month since they popped. All systems go. I noticed that some of the lower foliage wasn't getting enough light, so I did the only things I could think to do: Turned up the power to 75% and ditched the tray I had them in so I could give them more space to breath and grow. I have been rotating them around and turning them periodically, so I'll keep doing that too. I continue to look for them to show sex and may have bogey dope on some bandits in the midst, but will give them some time to know for sure. I am anxious to get some ladies into Autopots so I can start cloning soon!. I resolved my low-RH problem by running two room humidifier's non-stop and actually saw 55% today! It's been around 30-35%, so I'm happy with that and think it has something to do with changing the upstairs thermostat and a rise in outside temperature cause it really shot up. I had been measuring PH and PPM in my bucket after mixing in the nutes. This time I read the runoff from one of them to get a PH of 6.17 and PPM of 509- which is a bit low according to the schedule GH put's out, but I am creating a custom schedule so I could probably give it a boost of something next feed?
×
×
  • Create New...