Jump to content
  •           ai.php.gif

Recommended Posts

It was  a lot of work to move 10 years of growing data and offcourse it was more work as anticipated, and even after 2 days configurating the end is not near. This is because the amount of data and implanting the newest forum software in more as 5 year old software.

This means that the forum is ready for use and everything you will post will be visable, older topics are still missing the pictures and forum icons. This sucks !

But I had to choose to wait for another week or putting the forum online today with missing pictures and icons, you see my choice.

The next days there will be more and more visable in the older topics, sorry I can not give a time line. So if something is not functional be patient and see if it works tomorrow

But the forum is back up running again with the latest updates and upgrades and new design, good investment for the feature off Opengrow. Most features and options are better and faster to use like the photo gallery and profile page

Enjoy

 

greetz sannie

  • Like 6
  • Thanks 6
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Awesome job great improvement 

thanks 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I like it!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice, looking good! :)
Not a lot of emoticons though, but I'm sure that will be fixed soon.

But since you were working on this site, there was, and still is, a database problem on Wietforum.nl.

Can you please have a look over there, because the site is already unusable for 2 days.

 

Greetz Beaker 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sannie 

this is even better as I explore 

i just posted to my thread and added multiple pics at once with ease 

awesome 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great work, sannie, thanks!

It´s a good mix of the old one with  fresh/ new looks!

 

:verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, it's up again, and the iPad guys can start giving :)

and loading pics directly to the post 

 

IMG_1619.JPG

 

 

Edit....

Super cool....thanks Sannie:D

Edited by Justcozz
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Awesome, glad it’s up and I like it. It’s was kinda weird, I missed everybody!

Baq

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, baqualin said:

Awesome, glad it’s up and I like it. It’s was kinda weird, I missed everybody!

Baq

Same her! That's the good thing about OG.

 

How more time i spend on the new OG site, the more I like it. I see a lot of handy 'short' cuts.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welly, welly, welly...........no Sir, I don´t like the new outfit! Far too cleany and lost all the oldschool charme! Please Sannie, at least bring back the old colour settings - its really hard to enjoy reading this way!

 

Keep it green!

 

Wilbur

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is going to take a little time to learn how to use it, but so far it's very good

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, baqualin said:

Awesome, glad it’s up and I like it. It’s was kinda weird, I missed everybody!

Baq

LOL Me too then was thinking hell I think I should get some folks email addies, would be weird not to be able to contact a few again.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I like almost everything about the new look and feel.  But, i don't like landing on the forums page.  It would be nice if the site defaulted to the 'activity' tab,  at URL/discover/  .  Glad to see the site back up.  It seems faster.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I sure hope the rest of my album pictures show up at some point. :unsure:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Beaker said:

 

But since you were working on this site, there was, and still is, a database problem on Wietforum.nl.

Can you please have a look over there, because the site is already unusable for 2 days.

 

Greetz Beaker 

I have contacted my web master to let him fix the problem, thx for the feedback

greetz sannie

2 hours ago, Wilbur said:

Welly, welly, welly...........no Sir, I don´t like the new outfit! Far too cleany and lost all the oldschool charme! Please Sannie, at least bring back the old colour settings - its really hard to enjoy reading this way!

 

Keep it green!

 

Wilbur

 

I feel you dude !

I had to get used to but now I am liking this looks more as the older one

 

greetz sannie

50 minutes ago, Gardener said:

I like almost everything about the new look and feel.  But, i don't like landing on the forums page.  It would be nice if the site defaulted to the 'activity' tab,  at URL/discover/  .  Glad to see the site back up.  It seems faster.

The landings page was a extra page with quite some extra work but without much extra to give, so decided to leave it out.

All you guys thx for the nice reactions and hope the rest of the configuration will go smooth.

 

greetz sannie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Feel so much more secure now ;_) thanks and yes the colours are getting used slowly.....

 

Big up for more easier adding media

1254Kashmir_2.jpg

herb in Kashmir

Wild and free

Share this post


Link to post
Share on other sites

The new site looks fine, but some colors added to the background (sides) would make it a whole lot easier on the eyes to look at :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes and surely already mentioned but look at my search results ;

 

Screenshot_20180411-212250.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×